Kervel Gewone ca. 5g
Heeft een anijsachtige smaak en wordt veel gebruikt in soepen, warme sauzen en dipsausjes.
Kervel Gewone, Anthriscus cerefolium, een kruid die een zoetige anijssmaak geeft. Populair in de Franse keuken. Kervel wordt veel gebruikt in soepen, warme sauzen en dipsausjes.
Gebruik vers geplukte kervel, maar kook deze niet mee. Dit geeft aromaverlies.
Kervel kan meermalen per jaar worden gezaaid en is zeer geschikt om in te vriezen.
Zaaitijd: Kervel zaaien vanaf maart tot september in de vollegrond, breedwerpig of in regels.
Bloeitijd/Oogsttijd: mei t/m oktober
Hoogte: 25 cm
Eénjarig
Inhoud: ca. 5 gram
Artikelnummer: 11105
THT: 01-07-2024
Kervel zaaien en kweken, koop uw kruiden bij inTuinen.nl
Heeft een anijsachtige smaak en wordt veel gebruikt in soepen, warme sauzen en dipsausjes.